Familiedag – 2 juni

Smeer alvast jullie kuiten in voor een dagje amusement voor jong en wat minder jong!
Iedereen is welkom, alle takken samen onder begeleiding van het groepscomité, met of zonder ouders, hond, papegaai, oma’s & opa’s….

13u : Vertrek aan het lokaal met alle fietsers (let op! De fietstocht is 10km enkel)

14u : Start spel- en wandeltocht (5,5km) in en rond domein Battenbroek.
We spreken af net achter de brug van de autostrade in de straat Battenbroek te Walem.
Parkeergelegenheid daar ter plekke of aan het voetbalveld KFC Walem.

17u : terug aan het lokaal voor lekkere broodjes (op voorhand te bestellen) en oudercafé “zomereditie”

17u – 18u : Afhalen kampuitnodigingen
Inschrijven voor de superleuke namiddag met naam en adres is UITSLUITEND nodig als je géén lid bent van de scouts (mama, papa, oma, hond….). Deze gegevens hebben we nodig om de verzekering te regelen. Je weet maar nooit. Alle scoutsleden zijn echter automatisch gedekt.

Weet je nog niet helemaal zeker of je naar de activiteit komt, mag je dat gerust de dag zelf beslissen! Onderstaande gegevens invullen vergemakkelijken enkel het administratief proces, maar kunnen ook de dag zelf vervuld worden.

De broodjes bestel je echter wel op voorhand, anders hebben we niet genoeg of veel te veel 🙂

Wens je nog extra info? Heb je nog vragen? Contacteer ons groepscomité via kokazvrienden@gmail.com

Inschrijven: https://forms.gle/L43VpXFXF25cKJxDA