Evenementen

Bierliefhebbers, bierliefhebberinnen, de dag is aangebroken. Na een lange periode zonder scoutsevenementen hebben wij besloten om als alternatief van onze streekbieren biermanden te verkopen. Helaas geen mooi versierd lokaal en een gezellig sfeertje om van te genieten tot in de late uurtjes, maar zo kunnen jullie thuis in jullie bubbel toch genieten van een enkele speciale biertjes. Aanschouw onze nauwkeurig samengestelde (stuk voor stuk het werk van rasechte kenners, uiteraard), biermanden, van top tot teen gevuld met de meest ondeugende biertjes.

Wij hebben 2 verschillende biermanden samengesteld om van te smullen.
Een kleine mand van 5 bieren die €16 kost.

• Gulden draak classic (10,5%)
  • St. Hubertus amber (7,2%)
  • Moeder overste tripel (8%)
  • Bornem dubbel (7,2%)
  • Corsendonck dubbel kriek (8,5%)

Een grote mand van 7 bieren die €22 kost. Deze bevat dezelfde bieren als de kleine mand + 2 speciale bieren extra.

• La trappe Isid’or trappist (7,5%)
  • Hopnytized IPA (8%)

Naast de biermanden is er ook nog een tombola. Hiervoor kunnen jullie lotjes kopen van €1 en vallen jullie met wat geluk in de prijzen. De prijzen voor de Tombola zijn:

• Een mand met maar liefst 12 verschillende trappisten!
  • Een wijnmand van 5 flessen twv +/- €35
  • Losse flessen wijn
  • Verschillende gadgets van Jupiler, Desperados, Liefmans, …

In elke mand zal er ook al 1 lotje zitten zodat jullie al een extra kans heeft op een prijs. Belangrijk hierbij is dat jullie op voorhand aanduiden hoeveel extra lotjes jullie willen kopen. Tijdens het afhaal moment zal het namelijk niet meer mogelijk zijn om nog extra lotjes te kopen. Tijdens het afhalen zullen jullie ook direct weten of jullie in de prijzen zijn gevallen. Als je meer kans wilt op een van de hoofdprijzen is lotjes kopen de boodschap!

Er zijn 2 verschillende ophaal momenten voorzien om jullie biermand en tombola prijs te komen ophalen aan onze lokalen (Duffelshoek 126 Kontich). Jullie kunnen kiezen tussen zondag 28 maart tussen 12u en 15u en woensdag 31 maart tussen 17u en 20u. Jullie kunnen een van deze opties aanduiden in het formulier. Gelieve alleen of met zo weinig mogelijk je mand te komen halen en tijdens het aanschuiven een mondmasker te dragen en afstand te houden van elkaar.

Voor de betaling vragen we om voor het bedrag over te schrijven op de groepskas van Scouts Kokaz (BE30 7350 4459 3211). Het zal niet mogelijk zijn om op het afhaalmoment uw biermand nog te betalen. Wanneer uw betaling bij ons binnengekomen is, zal u hierover een mail krijgen. Indien uw betaling op de dag voor het afhalen nog niet is binnengekomen, vragen we om een betaalbewijs mee te brengen. Dit zal nog via mail gecommuniceerd worden.

Jullie kunnen ten laatste bestellen tot woensdag 24/03 via https://forms.gle/VkPkCrVvXE19XohU8

Alvast bedankt voor jullie steun en wij hopen jullie volgend jaar terug in ons lokaal te verwelkomen om samen te kunnen genieten van heerlijke verschillende bieren, een goeie babbel, een nageltje klop en nog veel meer.

Voor de eerste updates over onze evenementen kan u ons volgen op facebook.

Sfeerbeelden Pasta Basta 2020 – Delivery & Takeaway