Het leven van een kapoen (6-8 jaar) is er een vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld.
De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. In leiding staan bij kapoenen, dat is meestappen in de wonderlijke leefwereld van 6 tot 8-jarigen, dat is genieten van de kronkels van jouw en hun fantasie, dat is samen spelen en genieten van het samenzijn.
Via jou zetten de kapoenen hun eerste stappen in het spel van scouting.

Bij de kapoenen verplichten we het dragen van een das. Een trui en/of t-shirt van onze scouts in mogelijk.

De leiding van de Kapoenen kan je bereiken per email: kapoenen@scoutskokaz.be

De kapoenen gaan op kamp van 5 tot 10 juli.

De boekjes kan je hier vinden:
Kapoenen-december
Kapoenen-Januari

Beste ouders van de kapoenen

Wij hebben nog niet van iedereen een e-mailadres. Als jullie nog geen mails van ons hebben ontvangen, zouden jullie dan even een mailtje kunnen sturen naar kapoenen@scoutskokaz.be met de naam van uw zoon of dochter erbij.

Alvast bedankt
De kapoenen leiding