SLOTDAG SCOUTS KOKAZ ZONDAG 24 JUNI 10u-17u

Beste ouders, leden,…Gelieve jullie in te schrijven voor de slotdag, zo kunnen wij het aantal te reserveren treinplaatsen beter inschatten! De slotdag zal dit jaar doorgaan in De Nekker. Meer info vinden jullie in de boekjes! Richtlijnen zijn van 10 u tot 17 u.
Inschrijven kan  via deze link!
Bedankt!xoxo jullie leiding

Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo’n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast een speelbos in Duffelshoek 126, achter het voetbalterrein van VK Kontich.

Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april onze Derailed-fuif.

In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte indianen tippi’s. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.

Zin gekregen in een scoutsavontuur bij Scouts Kokaz?

Kijk dan zeker eens rond op onze website of neem contact op met de groepsleiding voor meer info.

Scouts Kokaz, da’s samen groeien!
Info: groepsleiding@scoutskokaz.be

Aangezien we vorig jaar naar KBC zijn overgeschakeld, hebben veel mensen het oude nummer nog en gebeuren er veel fouten. Het nieuwe nummer is BE30 7350 4459 3211.[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Takken