Scouts Kokaz – 26ste Sint-Joris

INSCHRIJVINGEN VOOR HET NIEUWE SCOUTSJAAR

Aangezien het inschrijvingssysteem van afgelopen jaren niet meer werkt naar behoren, hebben wij sinds dit jaar een gloednieuw platform waarop u uw kind kan inschrijven. In dit nieuwe systeem zal u maar één keer de individuele steekkaart en medische fiche moeten invullen. De daaropvolgende jaren moet dit enkel gecontroleerd worden. Dat bespaart u (en ons) weer wat tijd!
Indien u uw kind reeds inschreef voor 3 september 2020, dient u de medische fiche en individuele steekkaart opnieuw in te vullen. Onze excuses voor dit ongemak.
Meer info hierover kan u vinden onder het menu ‘inschrijvingen’. We hopen dat met dit nieuw systeem de inschrijvingen vlotter zullen verlopen!

SCOUTS KOKAZ

Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo’n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast een speelbos in Duffelshoek 126, achter het voetbalterrein van VK Kontich.

Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april onze Derailed-fuif.

In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte indianen tippi’s. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.

Zin gekregen in een scoutsavontuur bij Scouts Kokaz?

Kijk dan zeker eens rond op onze website of neem contact op met de groepsleiding voor meer info.

Scouts Kokaz, da’s samen groeien!
Info: groepsleiding@scoutskokaz.be

SCOUTING IN TIJDEN VAN CORONA

Wij houden ons aan de maatregelen ivm het corona-virus. Voorlopig gaan de vergaderingen gewoon door. We willen vragen om een mondmasker te dragen bij het afzetten en ophalen van uw kind. Ook leden +12 jaar dienen een mondmasker te dragen tot ze bij hun scouts-bubbel zijn.

Takken