PASTA BASTA – 21 september 2019

Voor meer info en inschrijvingen kijk bij evenementen.

Intresse in onze scouts?

Ga je naar het eerste leerjaar of wil je gewoon bij de scouts? Dan kan je op zondag 8 september eens een kijkje komen nemen op onze openingsvergadering. Bevalt het je dan mag je nog twee keer komen proberen voor we verwachten dat je je inschrijft.

Wij hebben op het ogenblik geen wachtlijsten. Dus kom gerust eens proberen!
Voor meer vragen kan je gerust mailen naar groepsleiding@scoutskokaz.be

SCOUTS KOKAZ

Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo’n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast een speelbos in Duffelshoek 126, achter het voetbalterrein van VK Kontich.

Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april onze Derailed-fuif.

In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte indianen tippi’s. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.

Zin gekregen in een scoutsavontuur bij Scouts Kokaz?

Kijk dan zeker eens rond op onze website of neem contact op met de groepsleiding voor meer info.

Scouts Kokaz, da’s samen groeien!
Info: groepsleiding@scoutskokaz.be

Aangezien we vorig jaar naar KBC zijn overgeschakeld, hebben veel mensen het oude nummer nog en gebeuren er veel fouten. Het nieuwe nummer is BE30 7350 4459 3211.

Takken

Jokaz

Wij zijn Jokaz. Samen verkennen we de wereld. We laten ons leiden door Moeder Natuur. En hebben respect voor mekaar. Tijdens dit avontuur maken we veel plezier. En leren onszelf en onze medemens beter kennen. Wij willen winnen, maar kunnen verliezen. We nemen onze verantwoordelijkheid op waar nodig. We zijn eerlijk en oprecht. En luisteren ook naar wat de ander […] Read more