Scouts Kokaz – 26ste Sint-Joris

Zondag 9 juni staat niet alleen bekend als een verkiezingsdag maar ook de dag dat de gezellige, fantastisch leuke familiedag opnieuw op het programma staat! Smeer alvast jullie kuiten in voor een namiddagje amusement! Onze VZW organiseert een spannende namiddag voor alle leden, leiding, ouders, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, oma’s & opa’s…  Iedereen is welkom!
We sluiten de namiddag af met een gezellig oudercafé met voor wie wil een belegd broodje. Let op! Broodjes moet je op voorhand bestellen (eveneens via dit formulier) ten laatste op woensdag 5 juni.

We spreken om 13u15 met de fiets aan het lokaal af en rijden dan samen naar De Mosterdpot in Duffel waar gidsen van Natuurpunt op ons wachten voor een boeiende geleide wandeling in hun natuurgebied.
Breng ook je (gevulde) drinkbus mee voor tijdens de wandeling!
Na de wandeling kan je iets consumeren in De Mosterdpot (biologische fruitsappen en bieren). Vergeet niet een centje mee te nemen.
De fietsafstand is ongeveer +-7km. Lukt het niet om mee te fietsen? Je auto kan je parkeren aan Jeugdzorg Ter Elst, kom dan tegen 14u naar De Mosterpot.
Inschrijven voor de superleuke namiddag met naam en adres is UITSLUITEND nodig als je géén lid bent van de scouts. Deze gegevens hebben we nodig om de verzekering te regelen. Je weet maar nooit. Alle scoutsleden zijn natuurlijk automatisch verzekerd.

Weet je nog niet helemaal zeker of je naar de activiteit komt, mag je dat gerust de dag zelf beslissen! Onderstaande gegevens invullen vergemakkelijkt enkel het administratief proces, maar kunnen ook de dag zelf vervuld worden.

Heb je nog vragen?
VZW : kokazvrienden@gmail.com
Groepsleiding : groepsleiding@scoutskokaz.be

SCOUTS KOKAZ

Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo’n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast een speelbos in Duffelshoek 126, achter het voetbalterrein van VK Kontich.

Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april ons feestje genaamd Boitbos.

In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte indianen joerten. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.

Zin gekregen in een scoutsavontuur bij Scouts Kokaz?

Kijk dan zeker eens rond op onze website of neem contact op met de groepsleiding voor meer info.

Scouts Kokaz, da’s samen groeien!

Info: groepsleiding@scoutskokaz.be

Kommende evenement: STREEKBIEREN (16/03/2024)

Meer informatie volgt

Takken