Scouts Kokaz – 26ste Sint-Joris


 

SCOUTS KOKAZ

Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo’n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast een speelbos in Duffelshoek 126, achter het voetbalterrein van VK Kontich.

Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april onze Derailed-fuif.

In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte indianen tippi’s. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.

Zin gekregen in een scoutsavontuur bij Scouts Kokaz?

Kijk dan zeker eens rond op onze website of neem contact op met de groepsleiding voor meer info.

Scouts Kokaz, da’s samen groeien!

Info: groepsleiding@scoutskokaz.be

Kommende evenement: QUIZ

Beste quizzers
Onze jaarlijkse “De slimste mens van Kontich-quiz” staat weer voor de deur. Dit jaar halen wij opnieuw alles uit de kast om jullie kennis te testen.
De quiz gaat door op 11 november 2023. De locatie is nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte. Om 20u staan wij klaar om jullie te ontvangen, om 20u30 gaat de quiz van start.
Dit is de inschrijvingslink: https://forms.gle/v32A5G6sro58JsdV7
Stevige linker,
Scouts Kokaz

 

Takken