Inschrijvingen

Het scoutsjaar is nog niet uit en wij beginnen al te denken aan het nieuwe. Op zondag 8 september vliegen wij er weer in met de openingsvergadering. Huidige leden, nieuwe leden en kinderen die graag eens een vergadering mee willen proberen zijn meer dan welkom!

Wil jij graag eens komen proberen?

• Wanneer? Zondag 8 september
  • Hoe laat? 14u – 17u

Scouts Kokaz heeft geen wachtlijsten voor nieuwe leden dus kom gerust eens proberen. Bevalt het je? Dan mag je nog twee keer komen proberen vooraleer we verwachten dat je je inschrijft.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je je inschrijven in onze scouts? Vul dan zeker de onderstaande documenten goed in. Voor vragen kan je altijd terecht bij de groepsleiding.

Via deze link kan u uw zoon/dochter inschrijven en vindt u de informatie over het lidgeld:
– Inschrijven: Individuele steekkaart & Medische informatie
– Alles over het Lidgeld

Mocht je nieuw uniform willen kopen kan je dit altijd doen op zondag vergaderingen bij de groepsleiding om 17.00u.