Scoutsfunding

Scouts Kokaz is volop in beweging! Naast de wekelijkse activiteiten voor de leden zijn er ook andere zaken die onze aandacht vragen. Onze scoutslokalen onderhouden en verbeteren zijn er daar één van. Als belangrijk onderdeel van ons scoutsgebeuren, bieden ze een veilige en leerzame omgeving voor onze jonge leden om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun interesse in de natuur en het buitenleven aan te wakkeren.

Helaas zien onze lokalen door de tand des tijds af. Er zijn dringende herstellingen nodig om de veiligheid van onze leden te kunnen blijven garanderen en om ze nog vele jaren te kunnen blijven gebruiken.

  •  Het lekkende asbest dak van het “oud” lokaal is aan vervanging toe.
  • In de plaats van de elektrische verwarming in het “oud” lokaal zien we graag moderne gasconvectoren.
  • Het glas in het “nieuw” lokaal wensen we te vervangen door veiligheidsglas.
  • En de garagedeuren van het “nieuw” lokaal zijn ook aan vernieuwing toe.

Dit kost handenvol geld. Al deze kosten samen worden op ongeveer 70.000 euro geraamd. De gemeente Kontich komt voor een groot stuk tussen, waarvoor dank, maar we zijn nog op zoek naar 20.000 euro.

Om dat bedrag bij elkaar te brengen, rekenen we op u! We vragen u om ons te steunen door middel van een gift. Iedere bijdrage, groot of klein, is van harte welkom en zal bijdragen aan het behoud van ons lokaal.

Bent u bereid om een gift te doen, dan kan u deze overschrijven naar het volgende rekeningnummer:
BE55 4096 5041 4144 – KREDBEBB van Scouts en Gidsen Vlaanderen VZW
met de vermelding: “GIFT FAG 5-433 – Scoutsfunding Lokaal Kokaz – uw emailadres”

Elk bedrag is welkom en wordt zeer gewaardeerd. Bovendien is een gift vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Dit attest wordt opgezonden naar het emailadres dat u opgeeft in de vermelding van de gift.

Wenst u meer informatie over dit specifieke project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn dankbaar voor uw steun en hopen dat we samen ons lokaal kunnen behouden als fijne ontmoetingsplaats voor onze leden.

Een stevige linker,

Scouts Kokaz team!