Familiedag – 2 juni

Smeer alvast jullie kuiten in voor een dagje amusement voor jong en wat minder jong!
Iedereen is welkom, alle takken samen onder begeleiding van het groepscomité, met of zonder ouders, hond, papegaai, oma’s & opa’s….

13u : Vertrek aan het lokaal met alle fietsers (let op! De fietstocht is 10km enkel)

14u : Start spel- en wandeltocht (5,5km) in en rond domein Battenbroek.
We spreken af net achter de brug van de autostrade in de straat Battenbroek te Walem.
Parkeergelegenheid daar ter plekke of aan het voetbalveld KFC Walem.

17u : terug aan het lokaal voor lekkere broodjes (op voorhand te bestellen) en oudercafé “zomereditie”

17u – 18u : Afhalen kampuitnodigingen
Inschrijven voor de superleuke namiddag met naam en adres is UITSLUITEND nodig als je géén lid bent van de scouts (mama, papa, oma, hond….). Deze gegevens hebben we nodig om de verzekering te regelen. Je weet maar nooit. Alle scoutsleden zijn echter automatisch gedekt.

Weet je nog niet helemaal zeker of je naar de activiteit komt, mag je dat gerust de dag zelf beslissen! Onderstaande gegevens invullen vergemakkelijken enkel het administratief proces, maar kunnen ook de dag zelf vervuld worden.

De broodjes bestel je echter wel op voorhand, anders hebben we niet genoeg of veel te veel 🙂

Wens je nog extra info? Heb je nog vragen? Contacteer ons groepscomité via kokazvrienden@gmail.com

Inschrijven: https://forms.gle/L43VpXFXF25cKJxDA

Intresse in onze scouts?

Ga je naar het eerste leerjaar of wil je gewoon bij de scouts? Dan kan je op zondag 8 september eens een kijkje komen nemen op onze openingsvergadering. Bevalt het je dan mag je nog twee keer komen proberen voor we verwachten dat je je inschrijft.

Wij hebben op het ogenblik geen wachtlijsten. Dus kom gerust eens proberen!
Voor meer vragen kan je gerust mailen naar groepsleiding@scoutskokaz.be

SCOUTS KOKAZ

Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo’n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast een speelbos in Duffelshoek 126, achter het voetbalterrein van VK Kontich.

Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april onze Derailed-fuif.

In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte indianen tippi’s. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.

Zin gekregen in een scoutsavontuur bij Scouts Kokaz?

Kijk dan zeker eens rond op onze website of neem contact op met de groepsleiding voor meer info.

Scouts Kokaz, da’s samen groeien!
Info: groepsleiding@scoutskokaz.be

Aangezien we vorig jaar naar KBC zijn overgeschakeld, hebben veel mensen het oude nummer nog en gebeuren er veel fouten. Het nieuwe nummer is BE30 7350 4459 3211.

Takken